MARKA

Fabryka Pizzy to restauracja oferująca dania kuchni włoskiej: pizzę, makarony, gnocchi, sałatki czy desery. Stylowe, lecz niezobowiązujące wnętrza i profesjonalna obsługa to standardy, które cechują nasze lokale. Jednak najważniejsze jest dla nas pyszne jedzenie stworzone z najwyższej jakości produktów. Franczyza Fabryka Pizzy to pomysł na własny biznes ze smakiem.

Pierwsza restauracja powstała w 2000 roku przy obecnym Uniwersytecie Ekonomicznym w Krakowie, kolejna na krakowskim Kazimierzu i w samym centrum tuż przy Rynku Głównym.
Chęć dalszego rozwoju, zdobyte doświadczenie i mocna pozycja na rynku skłoniła nas do podzielenia się naszą marką, dlatego na zasadach franczyzy otworzyliśmy kolejne restauracje w Krakowie, Warszawie,  Nowym Sączu, Skierniewicach, Mińsku Mazowieckim, Piasecznie i Zgierzu.

.

OFERTA

Od początku założyciele i pracownicy firmy stawiają sobie za cel stworzenie miejsca, do którego klienci chętnie będą wracać. Na nasze menu składają się oparte na włoskiej kuchni, ciągle doskonalone receptury. W ofercie oprócz firmowej pizzy znajduje się szeroka gama makaronów, przystawek czy deserów. Nasze risotto, gnocchi oraz Bombery są rozpoznawalne już nie tylko w Krakowie. Wpisując się w trend „fit” wprowadziliśmy do naszej karty razowe makarony oraz pizze.

 

aNAPISZ DO NAS 

Dowiedz się czy franczyza Fabryki Pizzy to twój pomysł na biznes. Nasz zespół szybko i sprawnie przeprowadzi Cię przez proces, który  zakończy się otwarciem własnej restauracji.

franczyza@fabrykapizzy.pl

tel. 665 858 497

 

KOSZTY

MINIMALNA POWIERZCHNIA LOKALU 120m2

NAKŁAD INWESTYCYJNY OK  400 000 PLN

OPŁATA WSTĘPNA 20 000 PLN

OPŁATY FRANCZYZOWE 2 000 PLN i 2% OD OBROTU