Franczyza

​Nie trzeba mieć doświadczenia w gastronomii, żeby z nami współpracować. Wystarczy kochać włoską kuchnię i chcieć się nią dzielić.


Jesteśmy wsparciem dla naszych partnerów przez cały czas. Od momentu podpisania umowy, przez okres inwestycyjny aż po codzienne funkcjonowanie. Stałym elementem naszych lokali jest przemyślane menu oraz wysoka jakość produktów, z których przyrządzamy dania. 
 

 

Dajemy sprawdzony sposób na działanie. Dostarczamy kompletny projekt restauracji (architektura wnętrza, rozkład pomieszczeń łącznie z zapleczem i wyposażeniem, wizualizacje). Przeprowadzamy szkolenia oraz przekazujemy całą wiedzę, którą zgromadziliśmy przez ponad dwadzieścia lat naszego działania.  

 

Współpraca w grupie restauratorów. Nasi partnerzy są dla nas ważni – słuchamy ich i pozostajemy w częstym kontakcie. Rozwijamy się, obserwując to, jak zmienia się oferta kulinarna w Polsce oraz za granicą. 

 

W 2010 roku podpisaliśmy pierwszą umowę franczyzową. Dziś restauracji jest 18, a 2 właśnie powstają. 

Skontaktuj się z nami: